Naujiena
-10 %
Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.
Jūsų prekių krepšelis tuščias
Natūralus jodo šaltinis
Džiovintus maltus jūros kopūstus galima vartoti kaip prieskonį, suteikiantį patiekalams savitą kvapą ir skonį bei praturtinant juos jodu, mikro - makro elementais
100 g produkto turi nuo 50000 iki 60000 μg jodo. Dienos norma suaugusiam apie 150 μg, t.y. apie 3 g maltų jūros kopūstų.
Sudedamosios dalys: malti džiovinti jūros kopūstai (laminarija) 100 %.
Vartojimas: prieš naudojimą pamirkyti vandenyje 30 minučių.
100 g produkto maistingumo deklaracija: | |
Energinė vertė | 22,63 kJ/ 5,4 kCal |
Baltymai | 0,9 g |
Angliavandeniai (iš kurių cukrų) | 0,0 g (0,0 g) |
Riebalai (iš kurių sočiųjų) | 0,2 g (0 g) |
Druska | 0,02 g |
Grynasis kiekis: 30 g
Laikyti: laikyti sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių, vaikams nepasiekiamoje vietoje, nuo +0 ºC iki +25 ºC temperatūroje.
Importuotojas: UAB „Valgeda”, aukštupio g. 19, Aukštupėnų km., LT-40104, Kupiškio raj., Lietuva.