„Kudzu“ baltoji skiautųjų pueranijų šaknis, 100 g

8,99 

Kudzu šaknys (Pueraria lobata) yra augalo dalis, kuri pasižymi išskirtine istorija ir plačiu pritaikymu įvairiose kultūrose.

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aprašymas

Kudzu šaknys – unikalus gamtos lobis

Kudzu šaknys (Pueraria lobata) yra augalo dalis, kuri pasižymi išskirtine istorija ir plačiu pritaikymu įvairiose kultūrose. Šis vijoklinis augalas, kilęs iš Azijos, jau tūkstantmečius naudojamas tiek tradicinėje medicinoje, tiek maisto gamyboje, o šiuolaikinėje visuomenėje sulaukė dėmesio dėl savo unikalių savybių.

Istorinė reikšmė:

Kudzu augalas, dar žinomas kaip “greičiausiai augantis pasaulio augalas,” pirmą kartą paminėtas senovės Kinijoje maždaug prieš 2 000 metų. Jis buvo naudojamas tradicinėje kinų medicinoje, siekiant įvairių tikslų. Japonijoje kudzu vadinamas „kuzu“ ir buvo naudojamas kaip pagrindinė žaliava stipriems pluoštams gaminti bei kaip maisto produktas – jo šaknų miltai buvo naudojami desertams ir padažams.

Baltoji kudzu šaknis ir kudzu šaknis

Terminas „baltoji kudzu šaknis“ paprastai reiškia kudzu šaknį, kuri buvo apdorota, išvalyta ir kartais sumalta į smulkius baltus miltelius.

Sudedamosios dalys: 100 % baltoji skiautųjų pueranijų šaknis (Kudzu, Pueraria lobata).

Produkte gali būti grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, salierų, garstyčių, sezamo, žemės riešutų ir kitų rūšių riešutų, likučių.

Paruošimas: Užpilui paruošti arbatinį šaukštelį nupjautos šaknies užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite apie 15 min. Gerti du kartus per dieną. Neviršykite 2 g šaknų per dieną.

Laikyti: sausoje, tamsioje, iki 75 % oro drėgnumo patalpoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.

Įspėjimai: Per didelis vartojimas gali sukelti skrandžio sutrikimus, galvos skausmą ir alergines reakcijas. Nenaudoti vaikams, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims.

Grynasis kiekis: 100 g

Specifikacijos

Prekės kodas 2021
Kilmės šalis Kinija
Gamintojas Planteon
Brand: