Aprašymas
Rugiagėlių žiedlapiai dažnai naudojami įvairiems gėrimams ir arbatoms skaninti, patiekalams puošti.
Sudedamosios dalys: 100 % rugiagėlių žiedlapiai su žiedsočiais (Centaurea cyanus) džiovinti, nesmulkinti.
Vartojimas: užpilas – vieną valgomąjį šaukštą gėlių užpilkite stikline verdančio vandens ir uždenkite 15 minučių. Atidėkite 15 minučių ir nukoškite. Užpilą reikia gerti du kartus per dieną, po pusę stiklinės, tarp valgymų.
Įspėjimai: produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies, pėdsakų. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Grynasis kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, nuo +5 iki +25°C temperatūroje.
Platintojas: UAB „Divari“