Aprašymas
Garstyčių milteliai yra smulkiai sumalti prieskoniai, pagaminti iš garstyčių sėklų. Jie dažniausiai naudojamas gaminant maistą ir suteikia patiekalams savito aštraus skonio bei švelnaus aitrumo. Garstyčių milteliai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiems receptams, įskaitantmarinatus, padažus ir įtrinimus. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip pagardas sumuštinių, mėsainių ir dešrainių skoniui pagerinti.
- Be GMO
Sudedamosios dalys: 100 % maltos geltonosios garstyčios.
Produkte gali būti grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, salierų, garstyčių, sezamo, žemės riešutų ir kitų rūšių riešutų, pėdsakų.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
100 g maistingumas: Energetinė vertė | 2125kJ / 508 kCal |
Riebalai | 36,24 g |
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,99 g |
Angliavandeniai | 15,89 g |
– iš kurių cukrų | 6,79 g |
Skaidulinės medžiagos | 12,2 g |
Baltymai | 26,08 g |
Druskų | 0,03 g |
Vartojimas: šį prieskonį galima dėti į įvairius įdarus.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje, iki 75 % oro drėgnumo patalpoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.
Įspėjimai: nevartoti, esant alergiškam bet kuriai iš sudedamųjų dalių.
Grynasis kiekis: 100 g
Platintojas: UAB „Divari“