Citrusinių vaisių pektinas milteliai, 80 g

3,99 

Citrusinis pektinas yra stingimo ir tirštinimo priemonė, kuri idealiai tinka naminiams konservams, tokiems kaip uogienės, marmeladai, drebučiai

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aprašymas

Citrusinis pektinas yra stingimo ir tirštinimo priemonė, kuri idealiai tinka naminiams konservams, tokiems kaip uogienės, marmeladai, drebučiai, konservai, pyragų įdarai, taip pat įvairiems desertams, tirštinti sultis, daržovių konservus, padažus ir kt. -turėti virtuvėje visų, kurie mėgsta ruošti naminius konservus.

Be GMO

Naudojimas: 1 kg vaisių naudokite 8-16 g pektino (priklausomai nuo vaisių rūšies) ir 0,5 kg cukraus. Pektiną ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens (60°C) arba sumaišykite su puse stiklinės cukraus, tada prieš virimo pabaigą supilkite į uogienę. Vaisius, kurie nėra labai rūgštūs, reikia parūgštinti nedideliu kiekiu citrinos rūgšties arba citrinos sulčių.

Pektinas taip pat naudojamas kosmetikoje kaip tirštinanti ir stabilizuojanti medžiaga balzamuose, kremuose, šampūnuose, dantų pastose ir makiažo priemonėse.

Proporcijos: 8-16 g pektino 1 kg vaisių. Pektiną reikia ištirpinti nedideliame kiekyje 60°C temperatūros vandens ir tada įpilti į verdančius vaisius. Taip pat galite sumaišyti su puse stiklinės cukraus ir įberti į uogienę prieš virimo pabaigą.

Sudedamosios dalys: amiduotas citrusinis pektinas, dekstrozė

Produkte gali būti: grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, salierų, garstyčių, sezamo sėklų, žemės riešutų ir riešutų.

100 g maistingumas: Energetinė vertė 2142 kJ / 273 kCal
Riebalai 0 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 45 g
Skaidulinės medžiagos 45,5 g
Baltymai 0,5 g
Druskų 0 g
Natūralaus natrio 3,5 g

Grynasis kiekis: 80 g

Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje, sandariai uždarytoje talpykloje.

Specifikacijos

BRŪKŠNINIS KODAS5904754712712
Prekės kodas 0069
Kilmės šalis Italija
Gamintojas Planteon