Aprašymas
Citrusinis pektinas yra stingimo ir tirštinimo priemonė, kuri idealiai tinka naminiams konservams, tokiems kaip uogienės, marmeladai, drebučiai, konservai, pyragų įdarai, taip pat įvairiems desertams, tirštinti sultis, daržovių konservus, padažus ir kt. -turėti virtuvėje visų, kurie mėgsta ruošti naminius konservus.
Be GMO
Naudojimas: 1 kg vaisių naudokite 8-16 g pektino (priklausomai nuo vaisių rūšies) ir 0,5 kg cukraus. Pektiną ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens (60°C) arba sumaišykite su puse stiklinės cukraus, tada prieš virimo pabaigą supilkite į uogienę. Vaisius, kurie nėra labai rūgštūs, reikia parūgštinti nedideliu kiekiu citrinos rūgšties arba citrinos sulčių.
Pektinas taip pat naudojamas kosmetikoje kaip tirštinanti ir stabilizuojanti medžiaga balzamuose, kremuose, šampūnuose, dantų pastose ir makiažo priemonėse.
Proporcijos: 8-16 g pektino 1 kg vaisių. Pektiną reikia ištirpinti nedideliame kiekyje 60°C temperatūros vandens ir tada įpilti į verdančius vaisius. Taip pat galite sumaišyti su puse stiklinės cukraus ir įberti į uogienę prieš virimo pabaigą.
Sudedamosios dalys: amiduotas citrusinis pektinas, dekstrozė
Produkte gali būti: grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, salierų, garstyčių, sezamo sėklų, žemės riešutų ir riešutų.
100 g maistingumas: Energetinė vertė | 2142 kJ / 273 kCal |
Riebalai | 0 g |
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 45 g |
Skaidulinės medžiagos | 45,5 g |
Baltymai | 0,5 g |
Druskų | 0 g |
Natūralaus natrio | 3,5 g |
Grynasis kiekis: 80 g
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje, sandariai uždarytoje talpykloje.