Aprašymas
Pagrindinė naudingoji topinambų savybė yra ta, kad jame yra medžiagų, iš kurių gaminamas insulinas!
100 % natūralus!
Topinambų šaknyse galite rasti: inulino, baltymų, mineralinių druskų, mikroelementų, vitaminų C ir B, amino rūgščių.
Šiame produkte inulino yra daugiau nei penkiolika procentų.
Į skrandį patekęs inulinas į kraują patenka tik suskaidęs į fruktozę.
Sudedamosios dalys: topinambų milteliai (Helianthus tuberosus; bulvinė saulėgrąža) (100 %).
100 g maistingumas: Energetinė vertė | 1549 kJ / 370 kCal |
Riebalai | 0,7 g |
Angliavandeniai | 85 g |
Baltymai | 7,0 g |
Naudojimas: gerti po 1 arbatinį šaukštelį valgio metu vieną ar du kartus per dieną. Galima dėti į jogurtą, kefyrą, košes ir kepinius. Rekomenduojame nenaudoti metalinių virtuvės reikmenų, kad būtų išsaugoti visi gaminio privalumai.
Kontraindikacijos: individualus netoleravimas produkto komponentams.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, nuo +15 ºC iki +30 ºC temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.