Aprašymas
Islandinė kerpena gali padėti palaikyti viršutinių kvėpavimo takų funkciją.
Islandinė kerpena gali padėti, kai sumažėja apetitas, palaikyti virškinamojo trakto funkciją.
Tai kerpių suragėjusio asketinio grybo (kerpės) rūšis. Ši kerpė aptinkama visuose šiaurinio pusrutulio žemynuose, o Lenkijoje tai saugomas augalas. Mėgstamiausios jo buveinės yra medžių kamienai ir akmenuoti substratai.
Sudedamosios dalys: 100 % Islandinė kerpena (Cetraria islandica) džiovinta.
Vartojimas: antpilas: 2-3 arbatinius šaukštelius kerpių užpilti 1,5 stiklinės verdančio vandens. Atidėkite 30 minučių ir nukoškite. Gerti po 50 ml 4-6 kartus per dieną.
Įspėjimai: produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies, pėdsakų. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Grynasis kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, nuo +5 iki +25°C temperatūroje.
Platintojas: UAB „Divari“