Aprašymas
Ankstyvasis šalpusnis – tai ilgametis, nedidukas, žolinis augalas. Šakotas šalpusnio šakniastiebis driekiasi po žeme, iš kurio išauga maždaug 15-20 centimetrų aukščio žiedinis stiebas su vienu žiedu. Ryškiai geltonas žiedas yra poros centimetrų skersmens, o lapai – tamsiai žali, apvalūs, dideli, dantytais krašteliais. Apatinis lapų paviršius padengtas baltais plaukeliais, todėl atrodo balkšvas.
Sudedamosios dalys: 100 % šalpusnių lapai (Tussilago farfara) džiovinti.
Vartojimas: nuoviras: 1 valgomąjį šaukštą džiovintų lapų užpilti stikline vandens ir pavirti apie 3 min. Atidėkite maždaug 15 minučių ir nukoškite. Nuovirą geriame 2-3 kartus per dieną, tarp valgymų
Įspėjimai: produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojų pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies, pėdsakų. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Grynasis kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, nuo +5 iki +25°C temperatūroje.
Platintojas: UAB „Divari“