Sencha žalioji arbata, 50 g

3,99 

Sencha – tai viena populiariausių ir seniausių žaliųjų arbatų rūšių, kilusi iš Japonijos. Ši arbata garsėja savo šviežiu skoniu, subtiliu aromatu ir ryškia žalia spalva.

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aprašymas

Sencha žalioji arbata – tradicijų ir natūralumo derinys

Sencha – tai viena populiariausių ir seniausių žaliųjų arbatų rūšių, kilusi iš Japonijos. Ši arbata garsėja savo šviežiu skoniu, subtiliu aromatu ir ryškia žalia spalva. Sencha arbata yra neatsiejama Japonijos kultūros dalis ir išlieka mėgstama tiek kasdieniams gėrimams, tiek arbatos ceremonijoms.

Istorinė reikšmė:

Sencha arbatos istorija siekia XVII amžių, kai ši arbatos rūšis tapo Japonijos kasdienybės dalimi. Arbata gaminama iš arbatos krūmo (Camellia sinensis) lapų, kurie po skynimo garinami, kad išliktų jų šviežumas ir natūrali spalva. Garinimas – tai būdingas japoniškas arbatos apdorojimo būdas, kuris išskiria Sencha nuo kiniškų žaliųjų arbatų, kurios dažnai yra kepamos keptuvėje.

Sencha arbata iš pradžių buvo skirta aukštesniems visuomenės sluoksniams ir naudota įvairiuose ritualuose. Laikui bėgant, jos šviežias ir lengvas skonis pavergė visų japonų širdis.

Sudedamosios dalys: 100 % žalioji arbata (Sencha) džiovinta.

Produkte gali būti grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, salierų, garstyčių, sezamo, žemės riešutų ir kitų rūšių riešutų, pėdsakų.

Paruošimas: į puodelį suberti apie 3g arbatos lapelių, užpilti 150ml vandens (apie 75 °C temperatūros) ir virti apie 1-3 minutes. Arbatą galima virti daug kartų.

Įspėjimai: nevartoti, esant alergiškam bet kuriai iš sudedamųjų dalių.

Grynasis kiekis: 50 g

Specifikacijos

Prekės kodas 2020
Kilmės šalis Kinija
Gamintojas Planteon