Prekės, atitinkančios paieškos kriterijus
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ diabetui
Sudedamosios dalys: smulkinta paprastosios takažolės (Polygonum aviculare) žolė (20 %), smulkinti didžiųjų dilgėlių (Urtica dioica) lapai (20 %), smulkintos varnalėšų (Arctium) šaknys (20 %), daržinių pupelių (Phaseolus vulgar..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ počečnyj
Sudedamosios dalys: smulkinta paprastoji takažolė (Polygonum aviculare) (25 %), paprastasis kmynas (Carum carvi) (15 %), smulkinta vilnotoji erva (Aerva lanata L.) (10 %), smulkinti vaistinės ramunės (Matricaria) žiedai (10 %), didžiųjų dilgėlių..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ pečionočnyj
Sudedamosios dalys: paprastoji kraujažolė (Achillea millefolium) (30 %), tikrojo margainio (Silybum marianum) sėklos (20 %), paprastojo saldymedžio (Glycyrrhiza glabra) šaknys (10 %), paprastojo erškėčio (Rosa canina) vaisi..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ slabitelnij
Skatina viduriavimą, didina žarnyno judrumą, sukelia jo turinio skatinimą ir skystinimą.
Sudedamosios dalys: džiovinti smulkinti senų lapai (Sennae Folium) (50 %), džiovinti smulkinti didžiųjų dilgėlių (Urtica dioica) lapai (30 %), džiovin..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ nemigai
Sudedamosios dalys: smulkinti pipirmėtės (Mentha piperita L.) lapai 30 %, smulkinta paprastoji sukatžolė (Leonurus cardiaca) 30 %, smulkinto valerijono (Valeriana officinalis) šaknys 20 %, smulkinti paprastųjų apynių spurgai (Humulus lupul..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ raminanti
Sudedamosios dalys: smulkinto valerijono (Valeriana officinalis) šaknys (25 %), smulkintas paprastasis raudonėlis (Origanum vulgare) (25 %), smulkintas čiobrelis (Thymus) (25 %), smulkinta paprastoji sukatžolė (Leonurus cardiaca) (20 %),..
Sudedamosios dalys: paprastoji sukatžolė (Leonurus cardiaca) (40 %), džiovinti gudobelių (Crataegus) vaisiai (30 %), smulkinto valerijono (Valeriana officinalis) šaknys ir šakniastiebiai (30 %).
Grynasis kiekis: 30 g, 20 pakelių po 1,5 g
Paruošimas: 2 pakelius (3 g) užpilt..
Žolelių arbata „Gamtos turtai“ želudočnyj
Turi priešuždegiminį, skausmą malšinantį, raminamąjį, lengvinantį vidurius poveikį. Rekomenduojamas kaip priemonė virškinimo trakto veikimui reguliuoti.
Sudedamosios dalys: smulkinti vaistinės ramunės (Matricaria recuti..
Žolelių arbata „Gudobelių vaisiai“
Sudedamosios dalys: džiovinti gudobelių (Crataegi fructus) vaisiai 100 %.
Grynasis kiekis: 100 g
Paruošimas: 1 valgomąjį šaukštą (4 g) užpilti 300 ml (1,5 stiklinės) verdančiu vandeniu, atvėsinti, gerti 30 min. prieš..
Žolelių arbata „Gyslotis“
Sudedamosios dalys: smulkinti džiovinti plačialapių gysločių (Plantago) lapai 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 1 (5 g) valgomąjį šaukštą užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, pašildyti uždengtoje vandens vonelėje 1..
Žolelių arbata „Jonažolė“
Sudedamosios dalys: smulkinta jonažolė (Hypericum perforatum) 95 %, smulkintas raudonėlis (Origanum) 5 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 1 (5 g) valgomąjį šaukštą užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, pašildyti vonelėje 15 mi..
Žolelių arbata „Juoduogis šeivamedis“, šeivamedžių žiedai
Sudedamosios dalys: smulkinti juoduogių šeivamedžių (Sambucus nigra) žiedai 100 %.
Grynasis kiekis: 25 g
Paruošimas: 1 valgomąjį šaukštą (4 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, i..
Žolelių arbata „Juozažolė“, vaistinis isopas
Sudedamosios dalys: smulkinta juozažolė (vaistinis isopas) (Hyssopus officinalis) 100 %.
Grynasis kiekis: 40 g
Paruošimas: 1 (2 g) arbatinį šaukštelį užpilti 200 ml verdančiu vandeniu. Vartoti po 1/2 stiklinės 3-4..
Žolelių arbata „Kukurūzų purkos“
Sudedamosios dalys: smulkintos kukurūzų purkos (Zea Mays) 100 %.
Grynasis kiekis: 30 g
Paruošimas: 1 valgomąjį šaukštą (2,5-3 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, maišant šildyti vandens vonelėje 15 min. Atvėsi..
Žolelių arbata „Liucerna“
Sudedamosios dalys: smulkinta mėlynžiedės liucernos (Medicago sativa) žolė 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 3 valgomuosius šaukštus (6 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, palaikyti 4 val., vartoti po 1/2 - 1/3 stiklinės 3 ..
Žolelių arbata „Mėlynių lapai“
Sudedamosios dalys: džiovinti, smulkinti mėlynių (Vaccinium myrtillus) lapai 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 2 valgomuosius šaukštus (6 g) užpilti 200 m verdančiu vandeniu, intensyviai maišant pašildyti v..
Sudedamosios dalys: smulkinta paprastosios kraujažolės (Achillea) žolė 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 2 (10 g) valgomuosius šaukštus užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, pašildyti vandens vonelėje 15 min. Atvėsinti, iškošti, pripildyti iki..
Žolelių arbata „Pelkinis pūkelis“
Sudedamosios dalys: džiovinta pelkinio pūkelio (Gnaphalium uliginosum) žolė 100 %.
Grynasis kiekis: 30 g
Paruošimas: 2 valgomuosius šaukštus (6 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, intensyviai maišant paš..
Žolelių arbata „Pupelių ankštys“
Sudedamosios dalys: smulkintos daržinių pupelių ankštys (Phaseolus) 100 %.
Grynasis kiekis: 25 g
Paruošimas: 3 valgomuosius šaukštus užpilti 0,5 l verdančiu vandeniu, užvirinti, virti 10-15 min. ant silpnos ugni..
Žolelių arbata „Raudonėlis“
Sudedamosios dalys: smulkintas paprastasis raudonėlis (Origanum vulgare) 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (2 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, palaikyti 15 min. Atvėsinti, iškošti, va..
Žolelių arbata „Raudonoji šaknis“
Sudedamosios dalys: smulkintos raudonojo kirvenio šaknys 100 % (Hedysarum neglectum).
Grynasis kiekis: 25 g
Paruošimas: 2 arbatinius šaukštelius (2,1 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, palaikyti 10-15 min., ..
Žolelių arbata „Rodiola“, rodiolos šaknys
Sudedamosios dalys: džiovintos smulkintos rodiolos (Rhodiola quadrifida) šaknys 100 %.
Grynasis kiekis: 50 g
Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (2-2,5 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, palaikyti 15 mi..
Žolelių arbata „Rugiagėlė“
Sudedamosios dalys: rugiagėlių žiedai (Centaurea cyanus) 100 %.
Paruošimas: 1/2 arbatinį šaukštelį rugiagėlių žiedų užpilti 200 ml verdančio vandens ir uždengti. Palaikyti 10-15 min., nukošti. Gerti po stiklinę arbatos 1-2 kart..
Žolelių arbata „Šalpusnis“
Sudedamosios dalys: ankstyvojo šalpusnio (Tussilago farfara) džiovinti smulkinti lapai 100 %.
Grynasis kiekis: 40 g
Paruošimas: 1 valgomąjį šaukštą (2,5-3 g) užpilti 200 ml verdančiu vandeniu, maišant pa&scaron..